Pentru 4 porții. Calorii - 195; grăsimi - 15,5 g; proteine - 7 g; sare - 0,5 g.
Ingrediente:
4 roşii
Doua linguriţe de muguri de pin
Un spanac mare
12 măsline negre feliate
100 g ardei roşu copt, decojit
Un pic de busuioc
½ ceapă roşie, feliată fin
Un căţel de usturoi strivit
80 g de brânză de capră mărunţită
½ linguriţă de ulei de măsline
½ linguriţă de oţet balsamic
Tăiaţi capacul roşiilor şi înlăturaţi conţinutul acestora cu o linguriţă. Prăjiţi mugurii de pin într-o tigaie uscată.
Fierbeţi spanacul într-o tigaie cu capac şi apoi înlăturaţi excesul de apă. Amestecaţi măslinele, ardeiul, busuiocul, ceapa, usturoiul, spanacul şi mugurii de pin.
Introduceţi amestecul în roşii şi deasupra adăugaţi un strat de brânză de capră.
Puneţi câte un sfert din cantitatea de ulei şi oţet în fiecare roşie şi, în final, puneţi înapoi capacul roşiilor. Înveliţi fiecare roşie în folie de aluminiu.
Coaceţi pe grătar timp de 20 de minute, până când roşiile sunt coapte la suprafaţă.
Citește și Ceapa roşie, la fel de preţioasă precum o farmacie