Scrie...

REMEDII DIN NATURA

Organele interne au influenta asupra ochilor

Share

Suferintele ficatului si rinichilor sunt o cauza frecventa a bolilor oculare. Cand ficatul si rinichii nu functioneaza corespunzator, terenul, adica organismul, este slabit, ceea ce permite agentilor iritanti sa atace ochii, partile cele mai sensibile ale corpului.

Cat despre tratament, acesta trebuie sa restabileasca mai intai functiile hepatica si renala, grabind raspunsul imun prin dezintoxicare si intarind organismul. Aplicatiile interne si externe se vor adresa atat partii bolnave, cat si organismului in intregul sau. Se utilizeaza in tratamentele pentru majoritatea bolilor oculare un ceai pentru rinichi, unul hepatic si unul hipocolesterolemiant, pentru a ajuta mai intai restabilirea unor functii importante din organism. Apoi, se foloseste un «echilibrant energetic» care regleaza tensiunea intraoculara, echilibreaza sistemul glandular si normalizeaza circulatia sanguina. Dupa caz, in functie de fiecare pacient, se administreaza tincturi de salvie, de propolis, de germeni de grau, orz, ovaz, care contribuie la relansarea functiei renale si echilibreaza sistemul endocrin, ca o premisa a vindecarii ochilor.

Dupa ce s-au ocupat mai intai de sanatatea intregului, specialistii se concentreaza asupra tratamentelor externe pentru zona ochilor, folosind preparate din gama produselor naturiste. Intern, acest ceai tonic echilibreaza sistemul nervos, trezeste „medicul din interior” in stimularea metabolismului, in timp ce extern, sub forma de comprese, relaxeaza ochii si activeaza circulatia sangelui.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *