Rețetă pentru 4 porții!
Ingrediente:
4 jumătăţi de piept de pui dezosat şi fără piele
1/4 linguriţă de sare
1/4 linguriţă piper negru
3 linguri de făină albă
două linguri de unt
1/4 ceaşcă suc de lămâie proaspăt
două linguri capere, scurse de apă
3 linguri de frunze de pătrunjel mărunţite
Preparare:
Presăraţi carnea de pui cu sare şi piper. Puneţi făină pe o farfurie şi daţi carnea prin făină. Topiţi untul într-o tigaie. Adăugaţi puiul şi lăsaţi pe foc timp de 3 minute.
Întoarceţi carnea de pui. Adăugaţi ½ cană apă, sucul de lămâie, caperele. Lăsaţi pe foc încă 3 minute.
Presăraţi pătrunjel şi mai lăsaţi un minut pe foc. Scoateţi puiul din vas. Aduceţi sosul la fierbere şi lăsaţi-l 3 minute. Adăugaţi-l peste pui.
Calorii: 267
Grăsimi: 7.9 g
Proteine: 40,5 g
Glucide: 6,4g
Fibre: 0,6 g
Citește și În ce condiții rodia combate stresul?