LOADING

Scrie...

Chiftelute de curcan si spaghetti in sos tomat

Share

Calorii  – 439

Grasime 12,2 g

A.R. 0,6 g

Fibre 2 g

– reteta pentru 5 portii –

500 g de carne de curcan tocata

75 g de branza parmezan rasa fin

4 lingurite de patrunjel maruntit

4 linguri de cubulete de paine integrala (o felie de paine)

un ou, batut

¾ lingurita sare

½ lingurta piper

o lingurita ulei de masline

o ceapa mica, maruntita

2 catei de usturoi maruntit

750 g de suc de rosii

250 g de fasole pestrita fiarta, spalata

250 g de spaghetti integrale, fierte, pastrate calde

1.Amestecati carnea de curcan, 50 g de parmezan, patrunjelul, painea, oul, ½ lingurita sare, ¼ lingurita piper intr-un vas. Formati 15 chiftelute. Asezati-le pe un platou.

2.Incalziti uleiul intr-o tigaie, adaugati ceapa si lasati-o pana se inmoaie (aproximativ 5 min). Adaugati usturoi si mai lasati 2 minute pe foc. Adaugati sucul de rosii, fasolea, sarea si piperul; lasati sa fiarba.

3.Adaugati chiftelutele in vas si aduceti din nou la fierbere. Dupa ce incepe sa fiarba, lasati la foc mic pana cand chiftelutele sunt fierte, iar sosul devine pastos (aproximativ 15 min).

4.Impartiti cantitatea de spaghetti in 5 farfurii, apoi adaugati chiftelute si sos in fiecare. Adaugati patrunjel maruntit si parmezanul ramas.

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *