LOADING

Scrie...

Retea zilei: Prajituri cu ravas

Share

O ceasca de margarina

½ ceasca zahar

Un ou

2 ½ lingurite vanilie

3 ¼ cesti faina

½ lingurita praf de copt

  1. Amestecati margarina, zaharul, oul si vanilia. Amestecati pana devine omogen. Adaugati faina si praful de copt. Amestecati si strangeti compozitia pana formati o minge de aluat
  2. Intindeti faina pe un tocator de lemn. Intindeti aluatul pana obtineti o foita subtire. Cu ajutorul unei forme speciale sau a unui pahar decupati cercuri de aluat.
  3. Puneti cate un biletel cu o prezicere in fiecare cerc si pliati-l in doua. Presati capetele pentru a sigila prajitura.
  4. Incalziti cuptorul si apoi lasati prajiturile la copt timp de 10 minute sau pana devin maronii deschis.
  5. Se consuma cand se racesc.

 

Tag:
Articolul anterior
Articolul următor

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul