LOADING

Scrie...

Muschi de porc cu ardei gras si ananas

Share

Aceasta este versiunea simpla a unei mancari dulci si acriosoara in acelasi timp care a devenit favorita in restaurantele chinezesti din lumea intreaga.

Ingrediente:

500 g carne slaba de porc

Doua lingurite sos de soia

Doua lingurite de faina de porumb

½ ceasca de suc de ananas

O lingurita de zahar

O ceasca de ardei gras taiat marunt

½ ceasca morcov taiat in feliute mici si o ceasca de bucati de ananas

3-4 lingurite de ulei vegetal

1. Taiati carnea de porc in feliute subtiri (este mai usor cand carnea este usor inghetata).

2. Amestecati sosul de soia cu o lingurita de faina de porumb intr-un castron. Dati carnea de porc prin acest amestec si apoi prajiti-o.

3. Amestecati faia de porumb ramasa cu zaharul si cu sucul de ananas.

4. Incalziti 3 lingurite de ulei intr-o tigaie mare sau intr-un vas wok.

5. Adaugati carnea de porc in tigaie si mai puneti pe aragaz pentru 4-7 minute.

6. Adaugati sucul de ananas si amestecati bine.

7. Puneti cel mult 2 lingurite de ulei intr-o tigaie. Caliti usor ardeiul, morcovul si ananasul pentru aproximativ 3 minute. Amestecati cu carnea de porc.

Pofta buna!

 

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *