Scrie...

NUTRITIE & DIETE

Ce riscuri implica faptul ca unul dintre parteneri tine dieta?

Share

Formati un cuplu si partenerul dvs decide brusc sa apeleze la un regim? Mare atentie! Acest lucru poate insemna ca se gandeste sa va paraseasca.

Profesorul Thomas Klein a studiat legatura dintre fericire si greutate. In opinia lui, o obsesie brusca pentru sport sau diete nu este de bun augur pentru un cuplu a priori stabil.

„Cand este in cautarea unui nou partener, orice persoana vrea sa fie slaba si cat mai atragatoare posibil”, indica Klein in studiul sau. Dorinta de a slabi poate fi, asadar, semnul ca persoana de langa dvs se pregateste sa-si gaseasca un nou partener. „Oamenii implicati intr-o relatie sunt supusi la presiuni mai putin numeroase, iar faptul ca iau putin in greutate nu-i afecteaza chiar atat de mult. De altfel, intr-un cuplu fericit oamenii au tendinta de a se ingrasa”, a mai spus Klein.

2.000 de persoane, cu varste intre 16 si 55 de ani, au fost interogate pe acest subiect. Cele care formau un cuplu stabil era putin mai grase decat cele care erau intr-un cuplu, dar se gandeau sa-si caute un nou partener.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *