Dieta pentru un abdomen plat durează 6 zile şi are ca rezultat stimularea lipolizei şi combaterea retenţiei hidrice.
Abdomenul dumneavoastră va fi mai plat, iar talia mai definită după mai puţin de o săptămână.
Ziua 1
Mic dejun: 250 ml de apă cu lămâie, o bucată de ţelină şi un morcov.
Gustare: un pumn de miez de nucă.
Pranz: supă de roşii
Gustare: un pumn de seminţe de dovleac şi de floarea soarelui.
Cina: peşte la cuptor. Puneţi file de cod, felii de roşii, ceapă, ardei gras şi dovlecel într-o folie de aluminiu.
Condimentaţi cu sare şi piper şi puneţi la cuptor pentru 25-30 de minute. Garnitură: orez brun fiert.
Ziua 2
Mic dejun: apă cu lămâie, o portocală, o pară şi un măr.
Gustare: doi biscuiţi cu cereale.
Prânz: salată de pui cu salată verde, roşii şi jumătate de avocado. Condimentaţi cu alune, suc de lămâie şi piper.
Gustare: un pumn de alune şi de stafide.
Cina: legume la cuptor (ciuperci, ardei gras, morcovi, dovlecei, păstăi). Garnitură: orez brun fiert.
Ziua 3
Mic dejun: suc proaspăt preparat dintr-un măr, o pară şi o bucăţică de ghimbir.
Gustare: o bucată de ţelină.
Prânz: telemea cu suc de roşii. Puneţi la cuptor timp de 25 de minute câteva roşii cu ulei.
Adăugaţi 50 g de sos peste 50 g de telemea, măsline negre, alune de pământ şi busuioc.
Gustare: un pumn de seminţe şi nuci.
Cina: file de peşte alb cu suc de lămâie şi legume verzi.
Ziua 4
Mic dejun: suc proaspăt preparat din ¼ grapefrut, ½ kiwi, o felie de ananas, căpşuni, zmeură şi lămâie.
Gustare: ½ avocado şi doi biscuiţi cu cereale.
Pranz: salată de spanac cu roşii, sare şi piper.
Gustare: o banană mică.
Cina: creveţi cu piper, ceapă, ciuperci şi ananas, la cuptor, cu salată verde.
Ziua 5
Mic dejun: apă cu lămâie. Un suc proaspăt preparat dintr-un pumn de zmeură, două portocale, un kiwi. Un pumn de seminţe de dovleac şi de floarea soarelui.
Gustare: două felii de orez expandat, ½ avocado, o roşie.
Prânz: un sandviş cu piept de curcan, roşii, ½ avocado şi salată verde.
Gustare: un măr sau o pară.
Cina: pui cu broccoli. Fierbeţi 150 g de pui, curcan sau de peşte în lapte. Garnitură: brocoli, fasole verde, morcovi şi spanac.
Ziua 6
Mic dejun: suc proaspăt preparat dintr-o felie de pepene galben, un măr, o pară.
Gustare: un iaurt dietetic.
Pranz: supă de legume.
Gustare: un pumn de seminţe.
Cina: pui la cuptor cu sos de roşii cu lămâie şi măsline.