Scrie...

NUTRITIE & DIETE

Laura Pausini a slăbit 16 kg cu o dietă proteică!

Share

Frumoasă şi plină de viaţă, Laura Pausini s-a făcut cunoscută în lumea întreagă nu numai prin vocea sa, ci şi prin acţiunile umanitare la care a participat.

Cântăreaţa, distinsă cu un premiu Grammy şi 3 premii Latin Grammy, pare să-şi fi realizat una dintre cele mai vechi dorinţe, aceea de a slăbi.

Într-un interviu acordat unui săptămânal italian, Laura Pausini a vorbit despre lupta sa cu kilogramele şi despre modul în care şi-a recăpătat forma fizică. Laura a slăbit nu mai puţin de 16 kilograme într-un an, luându-şi în posesie corpul, după cum chiar ea s-a exprimat, şi a învăţat să se stimeze un pic mai mult.

Secretul ei? În interviu a declarat că s-a bazat pe o dietă bogată în proteine, ceva similar dietei Dukan, aleasă de frumoasa Kate Middleton. Cu puţin efort, rezultatele au fost garantate. „Vreau să subliniez pentru toate fetele care se simt rău şi au probleme alimentare că totul trebuie făcut cu ajutorul unui nutriţionist, pentru că este un lucru mult prea important pentru a improviza”, a declarat vedeta, citată şi de site-ul http://www.pianetadonna.it.

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *