Scrie...

NUTRITIE & DIETE

Muschiulet de porc la gratar cu salata de mere

Share

– pentru 4 portii –

Calorii 375

Proteine 28 g

Carbohidrati 40 g

Grasimi 13 g

300 g de pastai verzi

4 mere taiate in cate 8 felii

3 lingurite de ulei de artar

un catel de usturoi decojit

500 g de muschiulet de porc

sare si piper

o salata verde

doua lingurite de otet balsamic

o lingurita de mustar Dijon

200 g spanac

1. Pregatiti gratarul. Puneti pastaile pe gratar intr-o folie de aluminiu. Turnati peste mere cate o lingurita de ulei de artar si de otet. Ungeti carnea cu o lingurita de ulei si adaugati apoi sare si piper.

2. Puneti merele, carnea de porc pe gratar. Lasati merele timp de 8 minute. intorcandu-le o data.

3. Pastaile se scot de pe gratar dupa ce au stat 10 minute. Carnea de porc se tine pe gratar 15 minute.

4. Taiati salata verde si spanacul in bucati mai mici. Intr-un vas mare puneti otet, mustar, o lingurita de ulei, doua lingurite de sirop de artar si cate o lingurita de sare si piper. Adaugati spanacul, salata verde si merele; amestecati bine.

4. Taiati carnea de porc feliute. Consumati-o cu salata.

 

Tag

S-ar putea să-ți placă și...

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *