Porţii: 4
Ingrediente:
300 g de păstăi verzi
4 mere tăiate în câte 8 felii
3 linguriţe de ulei de arţar
un căţel de usturoi decojit
500 g de muşchiuleţ de porc
sare şi piper
o salată verde
două linguriţe de oţet balsamic
o linguriţă de muştar Dijon
200 g spanac
Preparare:
Pregătiţi grătarul. Puneţi păstăile pe grătar într-o folie de aluminiu. Turnaţi peste mere câte o linguriţă de ulei de arţar şi de oţet. Ungeţi carnea cu o linguriţă de ulei şi adăugaţi apoi sare şi piper.
Puneţi merele, carnea de porc pe grătar. Lăsaţi merele timp de 8 minute. Întorcându-le o dată.
Păstăile se scot de pe grătar după ce au stat 10 minute. Carnea de porc se ţine pe grătar 15 minute.
Tăiaţi salata verde şi spanacul în bucăţi mai mici. Într-un vas mare puneţi oţet, muştar, o linguriţă de ulei, două linguriţe de sirop de arţar şi câte o linguriţă de sare şi piper. Adăugaţi spanacul, salata verde şi merele; amestecaţi bine.
Tăiaţi carnea de porc feliuţe. Consumaţi-o cu salată.
Calorii 375
Proteine 28 g
Carbohidraţi 40 g
Grăsimi 13 g