– pentru 4 portii –
Calorii 375
Proteine 28 g
Carbohidrati 40 g
Grasimi 13 g
300 g de pastai verzi
4 mere taiate in cate 8 felii
3 lingurite de ulei de artar
un catel de usturoi decojit
500 g de muschiulet de porc
sare si piper
o salata verde
doua lingurite de otet balsamic
o lingurita de mustar Dijon
200 g spanac
1. Pregatiti gratarul. Puneti pastaile pe gratar intr-o folie de aluminiu. Turnati peste mere cate o lingurita de ulei de artar si de otet. Ungeti carnea cu o lingurita de ulei si adaugati apoi sare si piper.
2. Puneti merele, carnea de porc pe gratar. Lasati merele timp de 8 minute. intorcandu-le o data.
3. Pastaile se scot de pe gratar dupa ce au stat 10 minute. Carnea de porc se tine pe gratar 15 minute.
4. Taiati salata verde si spanacul in bucati mai mici. Intr-un vas mare puneti otet, mustar, o lingurita de ulei, doua lingurite de sirop de artar si cate o lingurita de sare si piper. Adaugati spanacul, salata verde si merele; amestecati bine.
4. Taiati carnea de porc feliute. Consumati-o cu salata.