LOADING

Scrie...

Cum să slăbești 5 kilograme în 10 zile după sărbatori. Dieta minune oferită de Jennifer Aniston

Share

Jennifer Aniston are o siluetă de invidiat. Actrița are o dietă secretă care o ajută să slăbească 5 kilograme în 10 zile și este ideală după mesele de Sărbători.

Aniston practică yoga, exerciții de forță, alpinism, iar când nu ajunge în sala de sport se antrenează acasă urmărind DVD-ul antrenorului Simone De La Rue.

Jennifer Aniston este foarte atentă la alimentația sa. Vedeta evită consumul de zahăr, iar dacă ia masa în oraș se asigură că a doua zi va elimina tot ce a consumat.

Cum? O combinație impresionantă de ingrediente care o ajută să scape de 5 kilograme în 10 zile.

Mic dejun: un pahar cu apă caldaă și lămâie, ouă cu avocado și o felie de pâine din făină integrală;

Prânz: legume la grătar sau o salată cu proteine, cu ton, castravete și linte;

Gustare: mere cu unt de arahide sau un ou fiert tare;

Cina: pui la rotisor și felii de dovlecel cu sos pesto.

Potrivit Health.com, Jennifer Aniston se antrenează în fiecare zi, cel puțin o oră, iar în zilele de duminică preferă să ia o pauză și să se relaxeze. Antrenorul personal al actriței a dezvăluit câteva dintre exercițiile pe care le face. De exemplu, pentru picioare, face fandări în spate cu ajutorul unui disc, iar pentru partea de sus a corpului, Danielle Lagree, antrenorul vedetei, susține caă folosește o bandă de rezistentă pentru a face extensii deasupra capului și presă pe piept.

„În general, fac cardio – 15 minute bicicletă, alerg 15 minute pe bandă și alte 15 minute pe bicicleta eliptică”, povestește Jennifer Aniston.

Atât dieta pe care o urmează, cât și antrenamentele presupun echilibru și diversificare, pentru un stil de viață sănătos.

Tag:

Din aceeași categorie

Lăsați un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *